1. Tilde Koroleff

Ålder: 19
Hemort: Jomala

Jag jobbar just nu på ett dagis i Mariehamn och på fritiden dansar jag och är dansledare på DunderDans. Jag kommer från Jomala och min bästa egenskap är att jag försöker sprida positiv energi runtom mig.  

Jag vill vara med i året luciakampanj för att föra traditionen vidare och för att få vara med att samla in pengar till ett gott ändamål. Nu under de rådande omständigheterna i och med coronasituationen så tycker jag att lucia är viktigare än någonsin. Att sjunga tillsammans med de andra härliga tjejerna i årets luciagrupp kommer att bli så roligt, det kommer verkligen att bli ett minne för livet!

 

Jag vet inte om jag har ett specifik bästa luciaminne. Men jag kommer ihåg att jag när jag var liten alltid klädde ut mig till lucia med klänning, ljus i handen och en elektrisk ljuskrona. Vi åkte till min mormor och farmor och lussade för dem. Vi brukade också se på luciatåget i stan.

För mig blir det väldigt mycket dans på fritiden och det tycker jag väldigt mycket om. När jag inte dansar så umgås jag med mina vänner och jag sjunger även mycket hemma. Jag är en väldigt driven och spontan person så jag vill alltid hitta på någonting att göra, även om det också kan vara mysigt att bara ligga hemma och kolla på en film.

Jag tycker att man inte hade kunnat välja ett bättre insamlingsändamål än det man har valt i år. Barnfamiljer kommer alltid att behöva stöd och hjälp, och att vi i luciagruppen kan vara med och bidra tycker jag att är viktigt. Jag tycker det är extra fint att pengarna faktiskt går till familjer här på Åland. Alla familjer har rätt till att ha det bra, och må bra. 

 

 

Rösta på Tilde

Efter att du klickat på knappen "Välj betalningsmetod" skickas du till sidan var du väljer hur du vill betala. Din röst registreras efter att du slutfört din betalning.


Övriga kandidater