6. Smilla Påvall

Ålder: 18
Hemort: Mariehamn

Jag går just nu sista året på Ålands Lyceum med inriktningen estet. Jag jobbar lite extra på Café Iwa. Mitt största intresse är musik, speciellt sång och dans. På fritiden så brukar jag vara med kompisar och familj, och så dansar jag i Dunderdans. 

På Ålands Musikinstitut går jag på sång, piano, gemensam sång och musikteori. Som person är jag glad, snäll, omtänksam och bra på att lyssna. 

 

Jag vill vara med i Lucia för att jag tycker om att sjunga och vill bidra med glädje till andra människor när vi uppträder. Jag vill även vara med i Lucia för jag tycker det är fint att få chansen att göra så andra vill bidra till luciainsamlingen. 

Mitt bästa luciaminne är när jag var ganska ung och var nere på stan och tittade på luciatåget med mina föräldrar. Min kusin var då en tärna i luciatåget och jag fick ta bild med henne nere på stan, jag tyckte det var häftigt och fint att hon var med. Sen kommer jag även ihåg att jag var med i luciatåget med Dunderdans när jag var mindre och de var också väldigt roligt. 

Min förebild är min mamma för att hon är så himla omtänksam, bidrar med väldigt mycket glädje och stark som person och står upp för sina åsikter. 

Jag tycker ändamålet som insamlingen går till i år är väldigt fint och viktigt nu med allt som händer i värden. Höjda priser på mat och el kan vara förödande för många familjer. Ett alternativt insamlingsändamål skulle kunna vara att stöda ungdomars psykiska välbefinnande, det är så viktigt att man får hjälp i tid om man mår dåligt. 

Rösta på Smilla

Efter att du klickat på knappen "Välj betalningsmetod" skickas du till Paytail var du väljer hur du vill betala. Din röst registreras efter att du slutfört betalningen.

Paytrail
Betalningen hanteras av Paytrail by NetsÖvriga kandidater